3 Gangen-menu maken op de Big Green Egg

Ik heb voor Big Green Egg twee kookboeken gemaakt met de titel “Maand-menu op de Big Green Egg”, deel 1 + 2. Daarin liet ik zien dat je op één kamado makkelijk een 3-gangen menu kunt maken, als je goed timet en de juiste volgorde hanteert. In deze aflevering laat ik ook weer een mooi 3-gangenmenu zien wat in circa anderhalf uur te maken is! En ik doe het niet alleen, deze keer! Ik heb hulp van de sympathieke barbecuefanaat, mijn maat Frans Duijts!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.