3 gangen op 1 BBQ voor 4 personen in 3 kwartier!

Het is precies zoals de titel doet vermoeden! Ik maak in deze aflevering niet zomaar een complete maaltijd maar een compleet 3-gangenmenu op de BBQ! Alleen op dit kanaal! Niet moeilijk, kei lekker en zeer origineel. Ik gebruik in deze video een gasbarbecue maar je kunt het op elke barbecue maken met een deksel. Groot voordeel is natuurlijk dat het ruimtebesparend is door het ingenieuze rekje, dat 3 levels cederhouten plankjes draagt 😉

Ik zeg dus weer: Maken, die hap! 

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.