5 Japanse BBQ Gerechtjes

De Konro Grill is dé BBQ hit van 2023! Ze worden momenteel heel veel gebruikt in veel Nederlandse (en Europese) top-restaurants! Deze Konro Grill een speciale keramische BBQ uit Japan. Hij kan extreem hoge temperaturen bereiken en geeft enorm veel stralingswarmte aan het product! Het roostertje is van een dun roestvast materiaal wat ervoor zorgt dat het vlees zo weinig mogelijk contacthitte krijgt en zoveel mogelijk stralingswarmte. En dan hebben we het houtskool… Ik gebruik binchotan; een houtskoolsoort dat circa 1000 graden Celsius kan worden en erg lang brandt! Ik maak 5 Japanse BBQ gerechtjes. De gerechtjes zijn kort gemarineerd in Japanse smaakmakers die wij hier niet kennen. Gelukkig ken ik een adresje waar ze te koop zijn…!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.