Babi Pangang met nasi op de kamado

Dit moet zo’n beetje het meest aangevraagde recept zijn van het afgelopen half jaar! Babi Pangang van buikspek op de kamado. Ik gebruik dit keer de Big Green Egg voor het vlees en mijn Fokertje voor de saus. En ik maak er lekkere gebakken rijst bij, mijn versie van nasi met prei uit de kolen. Alles geserveerd in een plastic bakje zoals bij de Chinees, uiteraard! Ik denk dat wij het met z’n vieren in minder dan 5 minuten tot de bodem leeg hadden gegeten…! Ik zeg: Maken, die hap!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.