Bavette vs Flank steak

Dit keer geen recept maar een vergelijkings- en een in-depth video. In de aflevering vertel ik het een aantal keren: Er zit wel degelijk verschil tussen deze twee cuts! Ik bel Nederlands beste vleeskenner, Jos Havekotte. Jos legt uit wat het verschil is en waar de stukken vlees vandaan komen. Mocht je hem niet goed kunnen verstaan, zet dan de ondertiteling aan op YouTube (daar is een knopje voor…)
Niet normaal mals! Proef jij het verschil?

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.