BBQ Shabu Shabu op de konro grill

Het is geen geheim meer dat ik mega enthousiast ben over deze barbecue, de KONRO Grill! De smaken die het produceert door de extreem hoge temperaturen zijn ongekend. Erg leuk om te doen, bovendien! Vooral de combinatie met het Japanse binchotan houtskool is geweldig. In dit recept maak ik een fusion van Shabu Shabu, Sukiyaki, Pho en Curry. Soep, dus. Maar man, man man… Flinter-dunne plakjes Iberico in slechts enkele seconden gegrild!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.