Gegrilde bierworst in speciaalbier

Met dit recept won ik de publieksprijs tijdens het Nederlands BBQ Kampioenschap in 2010! Als je het recept bekijkt dan denk je niet meteen dat dit gerecht zo waanzinnig lekker zou zijn als dat het is! Niet normaal. Trouwens, het gloednieuwe accessoire, de Fire Pan van Monolith is vanaf nu te bestellen hieronder.
Overigens, de worsten die ik gebruik zijn écht de lekkerste… ik zeg dit niet zomaar omdat ik ze gekregen heb 😉 Maar jij kijkt zelf maar even welke BBQ worsten jij ervoor gebruikt!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.