T-bone steak op Italiaanse wijze met polenta

Één of twee keer per jaar dan maak ik graag een T-bone steak op de BBQ. Daar kan ik enorm van genieten, mits hij goed gegrild is…! En dat is nou juist dikwijls het probleem wanneer ik hem in een restaurant bestel. Meestal is de ossenhaas helemaal doorbakken, helaas. Deze techniek voorkomt het ‘doorslaan’ en is gebaseerd op de bereiding van een bistecca Fiorentina. En daarom maak ik er een Italiaans geïnspireerd gerechtje van. Als extra twist doe ik een cederhouten plankje bij m’n polenta, voeg Parmezaanse kaas toe, laat ik hem opstijven en gril ik hem ook nog!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.