Boerewors met chakalaka en mieliepap

Wat ze bij ons ‘verse worst’ noemen heet in Zuid Afrika ‘boerewors’. Maar de worst die ik in dit gerecht gebruik is ook nog eens gemaakt van de twee mooiste runder- en varkensrassen die ik ken, namelijk van Black Angus en Iberico! Dat kan al bijna niet meer mislukken, toch? En ik denk dat je ook wel eens gehoord hebt van ‘Chakalaka’. Maar weet je eigenlijk wel wat het is? Hierbij een prachtig recept die je MOET maken!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.