MACARONI BOLOGNESE GEVULDE TOMATEN (en meer…!)

In deze aflevering maak ik twee verschillende recepten; eentje voor vleesliefhebbers en eentje voor de niet-vleeseter… Sterker nog, ik maak er een veganistisch BBQ gerechtje bij!! Dit geeft je wat handvaten en inspiratie voor wanneer je vegetariërs of zelfs vegans te eten krijgt. Je maakt dan meteen een goede indruk en laat zien dat je moeite doet. Maar laat je niet foppen, dat bijzondere gerechtje is echt NIET NORMAAL!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.