Brood bakken in de DO op de BBQ

Het is kei leuk om zelf brood te bakken. Vooral als het lukt 😉 Met dit brooddeeg recept kun je het bijna niet verkloten! De combinatie Monolith-Dutch Oven maakt het nog eens een stukje makkelijker maar het kan op elke andere barbecue of kamado. Het gebruik van een goede DO (Dutch Oven) wil ik wel aanraden bij dit recept. Zoals je in de aflevering kunt zien gebruik ik niet eens een keukenmachine, deze keer!
En dan de tosti’s… laat het inspirerend werken! En áls je de ham/kaas versie maakt, vergeet dan niet mijn Goeie Dingen South American kruiden eroverheen te strooien. Nee, echt!!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.