Broodje Kip Hawaï

Bedacht voor op de camping… Uiteindelijk heb ik dit waanzinnig lekker broodje gemaakt op mijn Monolith (kamado) maar het kan op elke barbecue, zolang je een plancha gebruikt. De plancha zorgt er namelijk voor dat de kippendijtjes mega goud-bruin en krokant worden. Precies wat dit gerechtje zo lekker maakt. Het is een pittig broodje wat perfect in balans is door de zoete, gegrilde (gerookte) ananas, de teriyakisaus en de knapperige coleslaw en fris-zure yoghurtsaus!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.