Buffalo Bloemkool op de BBQ

Ik wil niemand op het verkeerde been zetten, hoor! Maar ik noem het toch gewoon “Buffalo Wings” ondanks dat het een vegetarisch recept is. Het is zelfs zó lekker dat je het vlees niet eens mist! Er ontstaat een licht krokantje om de bloemkoolroosjes heen en de binnenkant is super zacht. Het korstje is mooi gekruid en de bijbehorende sausjes en de kaas maken het helemaal af! Mocht je een keertje indruk willen maken op je (vegetarische) gasten, dan moet je deze maken!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.