Buikspek met appel en paling

Een stukje buikspek maken is niet zo heel spannend meer; lekker marineren, mooi langzaam roosteren, indirect op de barbecue. Deze variant heb ik in 2014 eens op RTL4 laten zien en is me eigenlijk altijd bijgebleven als ‘waanzinnig’ recept…! Ik heb mijn Napoleon weer uit de schuur getrokken. Trouwens, wisten jullie dat ik elke week een héle mooie korting aanbiedt op de barbecues die ik in die aflevering gebruik? Alléén geldig voor mijn ‘vrienden’!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.