Carpaccio aan een spies op de BBQ!

Ja, weet ik veel hoe je deze brochettes anders moet noemen? Je hoeft nauwelijks te kauwen op deze extreem malse spiesjes! En de smaak ik ongekend… Het idee kwam eigenlijk na het maken van mijn laatste gyros recept; ik vroeg me af of een gyros of shoarma ook van rundvlees lekker zou zijn. Toen dacht ik aan super dun gesneden plakjes rundvlees die net als gyros per plakje worden gekruid of gemarineerd! En bij rundvlees dacht ik aan Angus ribeye, één van mijn favoriete stukjes vlees!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.