Chinees buikspek op een cederhouten plank
Het mooie van het koken op een cederhouten plank in een gasbarbecue, is dat je toch een mooie rooksmaak creëert, ondanks het geurloze aroma van het gas! De zoete geur van het ceder combineert perfect met buikspek. Daarover gesproken, ik gebruik in dit recept Iberico varkensvlees. Ik snijd het vrij diep in en lak het een aantal keren af met een Chinees geïnspireerde glaze. Het resultaat lijkt daarom een beetje op burnt ends, maar dan met een oosterse toets…!
Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)
Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.