BBQ met Edsilia Rombley

Wat een leuke gast heb ik deze keer in mijn mancave: The queen of soul, Edsilia Rombley! We maken maar liefst twee gangen op de barbecue, geïnspireerd door de Antilliaanse keuken en natuurlijk door Edsilia zelf.
We barbecueën trouwens weer op de kamado van Monolith en gebruiken ook die geweldige Fire Pot weer. Zo zie je maar dat je in een korte tijd gemakkelijk twee gangetjes kunt bereiden op één barbecue!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.