Eenden-bouten pekelen, konfijten en grillen

In deze aflevering laat ik de technieken zien om eendenbout te bereiden op de BBQ! De extra stap die ik neem is het pekelen van de eendenbouten. Deze stap zorgt voor nóg meer smaak en sappigheden! De tip van het afkoelen met een gewicht heb ik geleerd tijdens mijn werk in Michelin-restaurants. Maar het blijft niet bij de techniekjes; ik maak een heerlijk gerechtje met sinaasappel-compote, gegrilde venkel en Chinese pannenkoekjes! 

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.