Entrecote aan het Spit

Ik vind het garen op het draaispit één van de allermooiste manieren van barbecueën! Je zorgt op die manier namelijk voor de meest gelijkmatige garing en hitteverdeling. Bovendien is de smaak van het vlees wáánzinnig doordat hij zichzelf continue heeft bedropen met gesmolten vet! De kwaliteit van het grote stuk vlees is natuurlijk ook bepalend voor een goed eindresultaat. Ik heb hier een prachtig stuk entrecote van het Argentijns Black Angus rund! Oja, en die uienjus is ook een dikke tip.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.