Gegrild ezeltje met provoleta

Wanneer je een echt Argentijns stukje rundvlees hebt dan proef je dat direct! Dit deel van het rund noemen ze in zuid Amerika ‘Tri-Tip’ of ‘Ezeltje’, bij ons. Het is minstens even lekker als picanha maar je moet het wel goed bereiden. In deze aflevering laat ik zien hoe en ik gril ze op de Braaimaster. Daarbij maak ik één van de lekkerste bijgerechten ever: provoleta! Super simpel maar niet normaal lekker…

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.