Frietje stoof-vlees van shortribs!

(LOADED FRIES 2.0) Als rasechte Brabo ben ik opgegroeid met ‘t frietje stoofvlees. Of hachee, en zoervleisj… Omdat ik mijn friet al zeer regelmatig op de BBQ maak, dacht ik nu een stapje verder te gaan en ook het ‘stoofvlees’ gedeelte van de BBQ af te laten komen! Daarvoor gebruik ik een beef shortrib die ik low en slow gaar. Daarbij maak ik een waanzinnige bbqsaus met een duidelijke hint naar de ‘hachee/zoervleis’ smaakjes, die dit gerecht echt fan-tas-tisch maakt! De cheese curds vervang ik door kleine mozzarellabolletjes waarmee ik een knipoog geef aan de Canadese ‘poutine’.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.