Caveman-style bananenijs met rumboter en ananas

Dit ijs maak ik al jaaaaren! Dus ik moest dit perse nog een keertje laten zien en wat is een betere gelegenheid dan nu, met Kerst? Dit bananenijs is zó wáánzinnig lekker en geeft zo’n intense bananensmaak dat je denkt dat het smaakstof is, wat eraan is toegevoegd! Maar niets in minder waar; het komt door de Caveman-style-techniek. Die zorgt ervoor dat de suikers in de vrucht karamelliseren en de smaak versterkt wordt!

Daarnaast maak ik nog mini chocoladecakejes van gerookte chocola. De rumboter past perfect bij de gegrilde ananas en het ijs. Dit is echt een feestje en het leuke is dat alles op de barbecue gemaakt is!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.