Gegrilde zalm met miso glaze

Daar is ie weer: De Fire Plate Grill of te wel, de Feuerplatten Grill van Grillrost.com! Ik ben inmiddels helemaal gek op die dingen. Dit receptje heb ik eigenlijk altijd al met jullie willen delen. Het is een soort fusion tussen Aziatisch en mediterraans… De karamelisatie die ontstaat dankzij zo’n Fire Plate Grill is niet normaal! Heerlijke dressing op de salsa en een te gekke glazuur! Ik zeg: Maken!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.