Gegrilde ossenhaas met paddenstoelenstoof

“Eten moet je toch”, zeg ik altijd! Dus waarom niet gewoon super lekker eten als het kan? Dit recept van gestoofde paddenstoelen en gegrilde ossenhaas is heel makkelijk te maken. Het enige waar je op moet letten is de tijd van het grillen van je vlees. Ossenhaas is in mijn ogen namelijk het lekkerst als het onderin de ‘medium-rare-zone’ zit. En omdat het vlees een enorme optetter krijgt tijdens het grillen, gaart het ook langer en sneller door dan een dunne steak. Gewoon langer laten rusten op een warme plek, eventueel in een oven van 50 graden.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.