Varkens-haasje met bierglazuur en champignon saus

Een varkenshaasje hoort in mijn opinie, per definitie, altijd mals en sappig te zijn! Ik zie veel te vaak een droog stukje vlees op mijn bord liggen, zelfs bij gerenommeerde restaurants! Dat was de aanleiding voor het maken van deze video. Er bestaan meerdere manieren om een varkenshaas te bereiden op de barbecue maar dit is eigenlijk de idiot-proof-methode die altijd werkt. Hier laat ik het natuurlijk niet bij dus ik maak het extra lekker met een laksaus van bier en een waanzinnige champignonsaus…!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.