Gehaktstaaf op de BBQ

Of Dynamite Sticks, want daar lijken ze op. Als je de aflevering hebt gezien dan heb je gehoord waar de inspiratie vandaan kwam van dit ‘gerecht’, of beter gezegd, dit ‘ding’… Ik ga er ook niet te veel woorden meer aan vuil maken behalve dan dat je deze best eens kunt maakuh! Want ze waren verdomd lekker! Ik weet dus ook niet of ik me ervoor moet schamen of dat ik er trots op moet zijn, hahaha!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.