Pilav met perzik op de Off-Set smoker!

Vorige week stond ik in de kou mijn avondmaaltijd te maken: Er-rug leuk om te doen, ondanks de buitentemperatuur en het resultaat was zeker alle moeite waard! De smaak die een off-set smoker produceert is echt ongekend. Nóg lekkerder dan een kamado! Gelukkig maar, want anders zou het werk t.o.v. het resultaat misschien minder in verhouding zijn. Waar ik alleen maar mee wil zeggen dat dit recept op elke andere barbecue makkelijker is om te maken en je evenveel van deze kip pilav zult genieten als ik deed!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.