Gerookte ossobuco met gremolata
Als je aan kalfsschenkel denkt, dan denk je aan ossobuco… toch? Bij dit weertype past een lekkere stoofpot, leek me. De barbecuetoets is mooi subtiel te proeven in de lichte rooksmaak die het vlees meekrijgt. En doordat het vlees lekker lang in de vloeistof stooft, neemt het hele gerecht die smaak op! Sowieso is het gaaf om buiten te koken op je Big Green Egg, ongeacht het weertype! Het keramiek is totaal ongevoelig voor de kou dus de barbecue is daardoor perfect op temperatuur te houden.
Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)
Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.