Rollade van buikspek op een broodje

Ik heb weer een nieuwe barbecue om te laten zien. Een grote. Dus ik vond het nodig om ook iets groots te gaan maken op dit gevaarte! Iets groots in zowel volume als in gerecht! Ik gebruik twee soorten vlees voor dit recept, namelijk buikspek en boerewors. En dan natuurlijk nog meer dingen zoals provolone kaas, zongedroogde tomaatjes, mosterd en verse kruiden. En niet te vergeten, mijn eigen Goeie Dingen, de All Purpose wrijf! In deze aflevering leg ik uit dat je dit stuk vlees ook in z’n geheel kunt garen maar ik heb ervoor gekozen om er een soort ‘pinwheels’ van te maken en ze twee soorten bereiding te geven: low & slow met wat rook, en lekker doorstoven in de bouillon… 

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.