Gevulde Picanha met BBQ saus

Er zijn veel verschillende manieren om een picanha te bereiden. Ik ga er vanuit dat de meeste van jullie inmiddels al een keertje zo’n mooi staartstuk hebben bereid en geef daarom weer een idee voor een leuke variant. Dit keer maak ik er eentje, gevuld met gepofte sjalotten en knoflook! Ik maak hem op de gasbarbecue van Napoleon, maar dan boven het houtskool gegrild!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.