Kaas-fondue en gourmet op de bbq

In deze eindejaars-aflevering laat ik zien hoe leuk het is om met een stel vrienden om de Feuerplatte te staan en lekker te bakken! Er is plaats genoeg op de grill en de hittezones zijn gemakkelijk te bepalen. De directe, hoge hitte van de vlam zorgt ook nog eens voor een bak sfeer en warmte! Vandaag maak ik kaasfondue, gewoon uit een pakje met een twist van Parmazan. Groente, ribfingers en hamburgertjes. En een biertje…. Mooi, man! Fijne jaarwisseling en gelukkig nieuwjaar!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.