Griekse Gyros aan het spit

Varkensnek, of zogenaamde ‘procureur’ is bij uitstek geschikt voor op de barbecue! We kennen natuurlijk allemaal de pulled pork en het karbonaatje, uiteraard. Maar wist je dat je Griekse gyros ook heel goed met procureur kunt maken? Ik gebruik de nekken van het Iberico varken omdat deze nóg mooier gemarmerd zijn met smaakvolle vetjes. Dat komt mooi uit want deze bereiding is op een redelijk hoge temperatuur en door het ronddraaien van het spit, bedruipt het vlees zichzelf…!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.