Angus Burger met Foie Gras op de mini-vuurplaat

Dit leuke BBQ’tje van Grillrost.com gaat 100% gegarandeerd mee op vakantie, dit jaar! Genoeg plek om voor 4 personen te barbecueën en nog een pannetje te gebruiken…
Anyway, het gaat vandaag om de hamburger met foie gras, ofwel de hamburger ‘rossini’. De vleesjus maakt dat het een culinaire burger wordt maar feel free om er ook nog een goeie klodder mayonaise bij te doen. Kan hij best hebben. Overigens is de foie gras die ik hier gebruik de eerste ethisch verantwoorde bloc de foie. In tegenstelling tot anderen krijgen de ganzen geen dwangvoeding en leven zij volledig in vrijheid.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.