Surf & Turf Burgers

Één van de leukste dingen om te maken op de barbecue vind ik nog steeds ‘de hamburger’! Ik kan hier soms zo ontzettend veel trek in hebben… Het is makkelijk en snel en de variaties zijn eindeloos. Het begint altijd met een goede basis, namelijk: het vlees. En dan natuurlijk de sausjes die voor het grootste deel de smaak of het thema bepalen. In deze aflevering maak ik een geweldige mangomayonaise die je absoluut eens zou moeten proberen! Ik heb een linkje geplaatst naar waar ik de azijntjes koop (not sponsored;-)

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.