Hamburger van het Iberico varken op de BBQ

Ga eens na, de meeste hamburgers worden gemaakt van gemalen rundvlees of in sommige gevallen, van gemengd rund- en varkensvleesgehakt. We werden vroeger al gewaarschuwd dat we een half-om-half burger, door-en-door gaar moesten bakken! Dat is niet nodig bij deze Iberico burger. Gril hem tot max 62 graden en dankzij het prachtige vet van Iberico blijft hij super sappig! De ‘extra’ smaakexplosie komt van de Jamon Cebo Iberico. Misschien beter bekend als ‘pata negra’; gedroogde ham met een schitterende marmering en een nootachtige smaak; dubbel zo lekker, dus…

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.