Hele kip in een Dutch Oven op de vuurplaat

Het was mij opgevallen dat 99 van de 100 gerechten die mensen maken in de Dutch Oven stoofpotjes zijn! Nu heb ik onlangs een brood gebakken in de D.O. maar ik wou nog een stapje verder gaan. Vandaar deze aflevering van een hele kip uit de Dutch Oven, in combinatie met een Feuerplatte (vuurplaat)! En omdat ik nou eenmaal enorm van buitenkoken hou, ben ik voor dit gerecht lekker in de sneeuw gaan staan! (Veel) mooier wordt het niet…!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.