McDonalds McRib namaken op de BBQ!

Toegegeven, ook ik kom zo af en toe bij de welbekende fastfood keten. Paar keer per jaar, meestal door pure honger. Zo ben ik ooit geïnspireerd geraakt door deze burger, de McRib. Het resulteerde in dit recept, waar ik uiteindelijk best trots op ben! De barbecuesaus is absoluut één van de bepalende factoren voor de lekkere smaak en uiteraard het prachtige Iberico gehakt wat ik maakte door het vlees te mengen met (vet) gerookt spek! De kamado (Monolith Icon) doet de rest maar dat hoef ik niet meer uit te leggen, toch?

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.