Kapsalon van de BBQ!

Ik wilde weer eens een lamsbout maken op het spit, lekker gekruid en met een mooi bijgerechtje. Eigenlijk kom je dan uit bij de ‘kapsalon’… want er is bijna niks lekkerder! Ik maak deze keer ALLES zelf, van de marinade tot de sambal- en knoflooksaus. En natuurijk gaan de frieten weer in het mandje aan de rotisserie.
En wat de barbecue betreft: maak kennis met de HUB 2 van Everdure! Een spitbarbecue op houtskool ontwikkeld door 3-michelinsterrenchef Heston Blumenthal!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.