Karbo’s met kaas op de BBQ

Het mooie van een grote grilplaat vind ik, dat je mogelijkheden en ruimte genoeg hebt voor het bereiden van een complete maaltijd! In dit recept maak ik super lekkere karbonades van het Iberico varken. Deze krijgen een belachelijk mooie korst door de contacthitte van de grilplaat en blijven heerlijk sappig door de kwaliteit van het vlees. Daarbovenop smelt ik lekkere kaas met gegrilde tomaat en pesto! Als bijgerecht broccoli en gnocchi met salieboter. Maken, deze… Niet normaal!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.