Tartaar van gerookte zalm met brioche
Deel 1, het voorgerecht van het Kerstmenu 2024 is er eentje om indruk mee te maken! Werkelijk een FAN-TAS-TISCH gerecht die ervoor zorgt dat de rest van het diner sowieso niet meer stuk kan! De kicker in dit gerecht is zonder twijfel de zure haring die ik toevoeg aan de tartaar! Daarbij maken we een avocadocrème, yoghurtdillegelei, honingdillemayonaise, knapperige groentjes uit het zoetzuur én we bakken zelf ons brioche brood! En dat allemaal op de kleine kamado van Monolith!
Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)
Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.