Kip Kerrie op de BBQ

Een hele maaltijd op één barbecue! Perfect voor op de camping maar ook ideaal als je lekker buiten wit koken. Doordat ik de rijst ook op de barbecue maak, tijdens het garen van de kip drumsticks, is het resultaat van de kip extra mooi; de stoom zorgt voor enorm sappige drumsticks en doordat ik een accessoire gebruik waarbij de kippenpootjes hangen en dus het rooster niet raken, is de kans op verbranden ook uitgesloten!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.