Gevulde kipfilet met mosterd en witlof

Gerechtje uit mijn jeugd. Pure nostalgie, voor mij. Jij zou deze ook eens moeten gaan maken, gewoon lekker doordeweeks. Ik weet zeker dat iedereen van je gasten uit z’n plaat gaat! Ook gewoon leuk en eenvoudig om te maken, op elk type barbecue. “Ik lust geen witlof”, hoor ik je zeggen… Ik denk dat dat komt omdat je deze nog nooit gemaakt hebt! Heerlijk met de mosterdsaus en een goeie plak koude ham, voor het contrast.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.