Spicy kippen-vleugels met white sauce

Lekker, man! En altijd een welkome snack, zij het bij de borrel of als avondeten!
Ik snijd eerst de vleugeltjes van de elleboogjes en kruid de kip lekker pittig door de kruiden te mengen met olie en azijn. Deze gebruik ik later weer als laksaus tijdens de bereiding. Daarbij maak ik een lekkere, romige white sauce met mierikswortel en citrus. Dit gaat perfect samen met de spicy kippetjes!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.