Koreaanse BBQ Short Ribs: Galbi

Dit is mijn tweede recept-video van de Koreaanse ‘Galbi’, of ‘Kalbi’. Ditmaal maak ik de Los Angeles variant! Een waanzinnig lekker gerecht van beef short ribs (ook nog eens een keer van het Black Angus rund)! Het verschil met het vorige recept zit hem onder meer in het snijden van de ribben waardoor we lange, dunne strips krijgen met de botjes er nog in. Ik heb een nieuwe marinade bedacht en ik maak de Galbi deze keer op mijn nieuwste speeltje: de Feuerplatte (vuurplaat) van Grillrost… waanzinnig!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.