Lam in het hooi met 3 dipsauzen van de BBQ

In deze aflevering vertel ik nogmaals duidelijk hoe je de Braaimaster temt! Toch één van mijn favoriete barbecues… Het is een hele investering maar als de rib er eenmaal uit is, zul je zien dat je spijt hebt dat je hem niet eerder hebt aangeschaft, hahaha!
Ik maak vandaag een heerlijk lamsrack die ik gaar in een cederhouten kistje met hooi en kruiden; lam in het hooi, dus. Daarbij drie fantastische dipsauzen en in jalapeno-azijn gemarineerde, gegrilde bloemkool. Ik zeg maken, die hap!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.