Goed te pruimen lams koteletjes

Het voorjaar doet mij vaak denken aan lamsvlees. Vorige week natuurlijk al de kapsalon gemaakt en nu dacht ik lekkere lamskoteletjes te maken! Maar dan gesneden uit de lamsrack; dat betekent het meest malse deel uit de rug van het lammetje! Eerst bak ik het vet mooi goudbruin op de Feuerplatte. Ik rook hem daarna lichtjes en maak er daarna koteletjes van die ik met een mooie rub in een paar tellen gril! Met gegrilde pruimen is dit echt een top recept! Maaakuh!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.