Lamszieltje met gegrilde spitskool

Prachtig mooi stukje lamsvlees van de rump met zijlende. Heerlijk gekruid met vadouvankruiden en als bijgerecht gegrilde en gestoofde spitskool met een jus van ‘granaatappelbalsamico’.Daarbij abrikoosjes en rozijnen. Een frisse toets komt van de Griekse Yoghurt met harissa, munt en granaatappelpitjes… Ik maak dit gerecht op mde Big Green Egg en gebruik mijn vertrouwde Fokertje!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.