Maminha, ezeltje of Tri-Tip met Pico de Gallo

Allereerst laat ik de verschillen zien tussen de maminha en de picanha. Dit doe ik omdat sommige gasten dit vlees als ‘ongeveer hetzelfde’ bestempelen. Geen idee waarom. Waarschijnlijk door de Braziliaanse benaming? Ik geef uitleg over de reverse sear bereiding en de (kern)temperaturen die je kunt aanhouden. 
Het recept is verder eenvoudig: Lichtgerookt en een heerlijke salsa erbij, de zogenaamde ‘Pico de Gallo”. Gewoon maken, deze!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.