Gegrilde gamba’s met spek
Een Mediterraanse BBQ schotel van de houtvuur grill! Ondanks dat ik voorzichtig moet zijn met het eten van schaal- en schelpdieren kan ik enorm genieten van de prachtige aroma’s van boven houtvuur gegrilde gamba’s! Daarbij rooster ik nog een bult groenten boven het vuur en bak ik aardappeltjes in een panneke. Van de groenten maak ik een saus en de gamba’s worden eerst gemarineerd in citroen, chillies en knoflook… De toegevoegde olijven versterken het ‘Mediterraanse’ gevoel van dit gerecht!
Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)
Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.