Ossenhaas spiesen met trinchado-saus

Trinchado is eigenlijk een stoofschotel die zijn oorsprong heeft in Portugal en Zuid Afrika. Het inspireerde me om er een heerlijke saus van te maken! Ik heb bewust gekozen voor ossenhaas want dat is, evenals een stoofpotje, super zacht en mals vlees. Dus dan komt alles weer mooi bijelkaar wanneer je de gegrilde ossenhaasspiesjes overgiet met de ‘trinchado’ saus! Precies zoals het originele gerecht is bedoeld! Trouwens, ik bereid dit gerecht op de Feuerplatte (vuurplaat) van Grillrost… waanzinnig!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.